definicija zlih

Riječ bezazleno To je pojam koji se ne uživa u redovitoj upotrebi u trenutnom jeziku španjolskog jezika, stoga za mnoge može zvučati čudno, iako, pregledavajući dvije reference koje ima, nalazimo da izražava probleme za koje se ispostavlja da su svaki dan.

S jedne strane, riječ opaki izražava ono što je nepravedno i apsolutno nedostaje u pravičnostiStoga, kada smo suočeni s nekim od gore spomenutih situacija u kojima pravda ne prevladava, ispravno je da koristimo izraz zli. U međuvremenu, da bismo bolje razumjeli opseg riječi, moramo rasvijetliti pojam kapital kako bismo sigurno prepoznali kada se suočavamo s scenarijem nepravde.

Kad netko nastavi prosuđivati ​​ovu ili onu situaciju, koristeći se svojim razumom i iz potpuno nepristrane perspektive, to jest, nikakve posebne procjene ne ulaze u presudu i također sude pošteno, onda možemo govoriti o pravednosti.

A s druge strane, druga upotreba koju riječ opaki priznaje sinonim je za pojmove kao što je bitak zao i okrutan. Osoba klasificirana kao zlo je takva jer se ističe po svom zlu i opačini kada je riječ o ponašanju i ponašanju.

U zlom obično nema morala, nema dobrote, nema dobročinstva, nema naklonosti ni prema čemu i nikome oko sebe, već u postupcima u kojima prevladava okrutnost, koja će imati za pandan generaciji boli i patnje u onima na koga su usmjereni i da naravno nisu skloni zlu, daleko od njega.

Osoba koja prisiljava drugog da mu služi i neprestano ga bez razloga zlostavlja može se klasificirati kao opaka.