definicija nesvjesnosti

Riječ besmrtan upućuje na to ova ili ona stvar ne može uvenuti. U međuvremenu, za uvenuti, mogu se primijeniti sljedeće situacije: odškrinuta, suha, potamni, tanka, uklanja snagu, jer iako se riječ uvenuti koristi uglavnom u odnosu na biljke i cvijeće, uobičajeno je da se ona koristi i za pojedinca koji zbog životne situacije, na primjer, bolesti, pokazuje izraženi nedostatak energije , tupost, slabost, u usporedbi s kojom se pokazao prije nego što se razbolio.

Baš kao što se ljudi trebaju hidratizirati i hraniti kako bi naše stanice i ostatak naših organa nastavili ispravno funkcionirati, tako i biljke od trenutka klijanja pa sve dok ne postanu biljke ili drveće trebaju apsorbirati vodu kako bi optimalno funkcionirale. potpuno odsustvo vode na kraju će ih uvenuti dok konačno ne umru. Upravo je zbog ove situacije toliko važno i odlučno da imamo biljke, cvijeće, o njima posebno vodimo računa.

Prva naznaka koja nas upozorava da se biljka ili cvijet ne hrani ispravno je upravo njegovo uvenuće, dok, ako netko poštuje ovo stanje, mora ga odmah ponovno zalijevati kako bi vratio izgubljenu snagu, naravno, sve dok postoji ne predugo je bilo.

Neki su uvjeti, osnovne tehnike kako biljka učinkovito ne bi uvenula: stavljanje lonca u posudu sa šljunkom, postavljanje biljaka u skupine, stavljanje biljke u veći spremnik i stavljanje lonca u gredicu od mahovine mokrog močvara, to u smislu mjera koje teže povećana vlaga; u međuvremenu, za smanjiti vlagu, nešto što ponekad utječe i na biljke, preporučuje se: uklonite biljke sa sunca, osigurajte dobru ventilaciju bez propuha i odrežite suhe ili uvele dijelove.